Welkom

Wij heten u graag van harte welkom in Zaandam, het hart van de Zaanstreek. De Zaanstreek wordt wel beschouwd als het oudste industriegebied van Europa. De vele molens, de oude fabriekspanden, maar ook de huidige bedrijvigheid zijn hier getuige van. Bed & Breakfast Het Kraaienest is gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Zaandam, maar heeft toch een unieke landelijke ligging. De stolpboerderij is een Gemeentelijk monument en wij bieden hier een unieke Bed & Breakfast aan in twee karakteristieke comfortabele gastenverblijven.

Het Kraaienest biedt een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de Zaanstreek, het bezoeken van Amsterdam en de historische steden en dorpen van Noord-Holland. Er zijn op loopafstand uitstekende openbaar vervoer voorzieningen (trein en bus). Het station van Zaandam bereikt u binnen 12 minuten. Vanaf het station Zaandam bent u binnen een kwartier op de Zaanse Schans of op het Centraal Station van Amsterdam.

Tijdens uw verblijf wijzen wij u graag op alle mogelijkheden en bezienswaardigheden in de omgeving.

Wilt u direct zien welke kamers er beschikbaar zijn en uw gastenverblijf reserveren? Klikt u dan op ‘Reserveren‘. Dit kan zonder reserveringskosten, aanbetaling of creditcard.

Ook via e-mail kunt u contact opnemen om vragen te stellen of een reserveringsaanvraag te doen.

Welkom bij B&B Kraaienest te Zaandam