Algemeen

B&B Het Kraaienest ligt in het centrum van Zaandam en biedt kamers in een monumentale boerderij. Met de trein reist u binnen 15 minuten naar Amsterdam. Een uitgebreide omschrijving van de kamers vindt u op de betreffende pagina.
Bij B&B Het Kraaienest vindt u een kleine binnenplaats met tuinmeubelen en een overdekte gedeelte voor de rokers. U kunt gebruikmaken van een bagageopslag. Bij de accommodatie zelf en in de omgeving is van alles te doen. Zie hiervoor de pagina met toeristen informatie.
De Bed & Breakfast ligt op 3 km van De Zaanse Schans, op 800 meter van het station van Zaandam en op 900 meter van het Zaantheater. De luchthaven Schiphol ligt op 16 km afstand.

 

Goed om te weten:

Arriveren

Inchecken 14:00 – 20:00 uur (eerder behoort tot de mogelijkheden)
Uitchecken 08:00 – 12:00 uur
Heel graag vernemen wij van u hoe laat u ongeveer denkt te arriveren zodat wij niet onnodig hoeven te wachten.

Annuleren / vooruitbetalen

Bij annulering of wijziging tot 2 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij wijziging of annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van de eerste overnachting in rekening gebracht.

Extra bedden

Wij kunnen maximaal 1 extra bed bijplaatsen in de kamer. Wij hebben 1 babybedje en kinderstoel beschikbaar.
Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Betaling

Bij voorkeur bij aankomst contant betalen, maar overboeking naar ons bankrekeningnummer is ook mogelijk. Het IBAN nummer is: NL12 INGB 0007 9607 88 (BIC code:INGBNL2A) t.n.v. Bed & Breakfast Het Kraaienest (geldt alleen binnen Europa).

Parkeren

Parkeren bij de accommodatie is gratis, maar er kunnen geen grote auto’s (bv SUV of Transporter) geparkeerd worden omdat u over een kleine brug moet en een scherpe bocht moet maken. U kunt ook buiten de accommodatie parkeren voor € 3,00 per dag. U kunt hiervoor tegen betaling een bezoekersvergunning verkrijgen bij de accommodatie.

Aanvragen

(Aan)vragen bij voorkeur via de mail. U krijgt vervolgens z.s.m. antwoord op uw bericht.

Voorzieningen

Alle gastenverblijven hebben centrale verwarming en eigen toilet en douche. Wanneer u arriveert zijn de bedden opgemaakt, er liggen voldoende badhanddoeken. Shampoo, conditioner en bad- en douchegel is aanwezig. U kunt koffie en thee zetten. Er is een koelkast aanwezig speciaal voor de gasten om meegebrachte versnaperingen koel te bewaren. Tegen betaling kunt u ook een drankje gebruik uit de koelkast. Alle gastenverblijven beschikken over tv. Ook is er (wireless) internetverbinding aanwezig.

Verdere bijzonderheden

De gehele B&B is rookvrij. Er is buiten een overdekte gelegenheid om te roken.

Huisdieren zijn alleen op verzoek toegestaan. Graag overleggen we hier vooraf over. Het kan zijn dat wij ook gasten met een allergie hebben.

Doelstelling Bed & Breakfast Het Kraaienest

Het bieden van kortdurende kleinschalige overnachtingsaccommodatie aan recreanten in ons woonhuis. B&B Het Kraaienest biedt geen tijdelijke huisvesting en is geen hotel of pension. De hoofdfunctie van ons Gemeentelijk monument is wonen en de nevenfunctie is het verstrekken van logies en ontbijt.